keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Treenailua.

No joo, taas on vähän jäänyt tämä blogi pienemmälle huomiolle, ei ole oikein ehtinyt viime aikoina kirjottaa tarpeeksi koulujuttujen takia :/

Treenailtu ollaan n. pari kertaa viikossa, vähän vaihtelevasti kuitenkin.

Oskun kanssa ollaan treenailtu ihan perusjuttuja - sivulle tulo, paikkamakuu, luoksetulo, seuraaminen, yksittäiset istu-seiso-maahan, ja näitä myös liikkeen yhteydessä. Ja poikahan kyllä osaa! :) Sivulle tulo menee tosi hyvin, ja Osku tietää kyllä mitä siltä pyydetään, seuraamisessa sama  homma. Muutenkin kaikki nuo liikkeet alkaa olla hyvällä alulla. Näyttelykäytöstä pitäisi kans hioa paremmaksi, saa nähdä mennäänkö tamminäyttelyyn vai ei.. Ensi viikon maanantaina on viimeinen ilmo-päivä! Agility kiinnostaisi tämän pojan kanssa kamalasti! Kunhan vain nyt äkkiä pääsisi testaamaan ihan oikeita esteitä, on sellainen vauhtihirmu että Osku varmasti rakastaisi agiliitämistä :)

Neon kanssa ollaan jankattu, aina vaan, ALO:n liikkeitä, mutta tietysti niiden lisäksi sekalaisesti ylempienkin luokkien liikkeitä. Ruutu, nouto, ohjattunouto, tunnistusnouto... Liikkeitä kyllä riittää :D Ohjattu alkaa olla ihan ok alulla, mutta ruutu!! Kun ei osaa opettaa niin ei osaa. Varmaan otetaan se ensi vuoden yhdeksi päätavoitteeksi.. Myös esineitä ollaan Neon kanssa etsitty jonkun verran, sekä uutena juttuna olen alkanut opettaa Neolle esim. avainten nostamista yms.

Irti ollaan käyty myös juoksentelemassa, sekä molemmat pojat ovat käyneet parilla juoksulenkillä minun kanssa. Neohan tämän homman kyllä osaa - eikä muut koirat muuten häiritse kun juostaan :D Oskulle vielä niin uusi juttu, ettei malta kunnolla keskittyä eteenpäin menemiseen, vaan välillä alkaa minua vasten hyppimään.. Mutta pienillä pätkillä ollaan juostu ja alkaa se pikku-miehelläkin hiljalleen sujumaan :)

1 kommentti:

  1. :)oih, muistan itsekkin kun turboa opetin juoksulenkeille.. :D saihan siinä hieman hermoja koetella... ja vaatteensa ainakin likaiseksi jos ei muuta.

    Mut sinulla tuo koiran koulutus käy kuin luonnostaan, ei mene varmaan pitkään niin jo juoksee oskukin nätisti.

    VastaaPoista