keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Pallohallitreeniä

Käytiin eilen illalla koirien kanssa pallohallilla kennelpiirin vuorolla vähän treenailemassa. Neolla meni treenit viikko sitten niin hyvin, että ilmoitin sen Sotkamoon tokokokeeseen toukokuussa. Nyt sitten treenattiin siihen, hiottiin liikkeitä - tai siis kerrattiin lähinnä kun ei niissä kauheasti hiomista ole :D Hyppy on ainut mitä ei olla treenattu (hallilla ei ole hyppyä), mutta ehditään sitäkin ottaa ennen koetta, Neo kuitenkin senkin osaa hyvin. Lisäksi otettiin vähän kakeja ja noutoa. Kakeissa vaan Neolla on se vika, että lähtee aina eteenpäin joka käskyllä.. Takapalkkalla pitää siis hioa tätä. Noudot menee ihan ok - tajuaa mitä pitää tehdä, mutta luovutus on vielä vähän hakusessa, 50% tuo oikein.

Lisäksi Osku pääsi tokoilemaan ja vähän juoksemaan rinkiä. Otettiin lähinnä liikkeestä seisomista, seurauksen käännöksiä ja paikkamakuu. Seisominen kyllä onnistuu paikallaan, mutta liikkeestä pysähtyminen on vielä vähän hakusessa. Jos käännyn eteen niin kyllä pysähtyy, mutta kun jatkan itse eteenpäin niin meinaa ottaa pari pikku askelta käskyn jälkeen. Ihan ok toisaalta, kun ei olla kunnolla edes treenattu. Jos jätän Oskun seisomaan niin kyllä pysyy, ja tätä treenattiinkin useaan otteeseen. Jätin Oskun seisomaan ja kiertelin sen ympärillä välillä melko kaukanakin - ja kyllä se pysyy! :) Hieno pikku ukko.

Seuraaminen on kans jo tooosi hyvä, itselle vain tosi vaikea katsoa palkkausta yms kun Osku on niin paljon pienempi kuin Neo :D Käännöset on kans ok, vähän voisi vielä terävyyttä saada niihin. Paikkamakuu on kans erittäin hyvällä mallilla, pysyy vaikka häiritä on lähelläkin. Hyvällä pohjalla siis tokoilu myös Oskun kanssa, jospa me kokeisiin joskus päästään.

Lisäksi Oskulle vähän näyttelytreeniä, seisominen nyt tuli treenattua myös tuon tokon kautta, mutta se kehän juokseminen. Nyt Oskun kanssa saatiin juostua niin ettei kauheaa hyppimistä edes tapahdu niin kuin ennen. Eli eiköhän siltäkin osalta toivoa ole :) Ainut vaan, ettei näyttelykehiä ajatellen korvat ole ehkä kauhean kauniit, jos nyt eivät ala kohta jämähtää tuonne pään päälle. Kyllä se lerppakorvanakin käy, kunhan vaan kuulee edelleen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti