lauantai 30. kesäkuuta 2012

Huvipuisto on auennut!

Toisin sanoen ensimmäiset agilityesteet ovat valmiina! Meillä on 6 hyppyä ja pujottelu. Molempien poikien kanssa ollaan otettu hyppyjä ja tänään pujottelutreeniä myös.

Neon kanssa ollaan aikaisemmin agilitya treenattu ja Neo muisti homman hienosti, vaikka viime kerrasta onkin aikaa.. Hypyt oli aivan mahtavat ja tuntuu että Neon tekniikka on kehittynyt valtavasti! Neo irtoaa hyvin ja kuuntelee - ainoat mokat tulee kartturin suunnalta. Pujottelu on sitten aina jäänyt tosi vähälle, mutta nyt panostetaan siihen kun päästään vaikka joka päivä treenaamaan. Kolmannen toistokerran jälkeen Neo hoksasi homman idean ja alkoi itse lisäämään vauhtia :) Muutama huti meinasi tulla kun kierrokset nousivat, mutta muuten Neo oli kyllä loistava.

Oskun kanssa otettiin sitten ensimmäisiä hyppyjä matalilla rimoilla ja Osku tykkää! Hirveän suuri ohjauskuvioita ei Oskun kanssa pysty kuitenkaan vielä ottamaan, mutta eiköhän me tästä kesän aikana kehitytä. Osku pitää saada irtoamaan paremmin - nyt kun sen mielestä on niin luontevaa olla lähellä kun ollaan tokoiltu niin paljon.. Pujottelun poika hoksasi loistavasti ja alkoi kolmannella toistolla menemään itse !! ei paljon pitänyt ohjailla kun Oskukin hoksasi hienosti idean. On se vaan taitava. Molemmat on koko ajan niin innoissaan ja hienosti kuuntelevat. Minun fiksut pojat <3


Pojat ja ensimmäinen este valmiina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti