lauantai 19. toukokuuta 2012

Neon tokokoe Sotkamossa 19.5.

Tänään suunnattiin Neon kanssa Sotkamon koiraharrastajien järjestämään tokokokeeseen, jonka tuomarina oli Allan Aula. Neon kanssa ollaan käyty siis ainoat aikaisemmat kokeet Kajaanissa v.2009 samalla tuomarilla.  Alokasluokassa oli yhteensä 13 koirakkoa ja Neon kanssa suoritusjärjestyksessä yhdeksänsiä. Itse olen jännittänyt näitä kisoja tyhmänä jo eilisaamusta asti, joten jännitys oli melko vaihtelevaa sitten kisapaikalla. Välillä tuntui ettei tästä tule yhtään mitään, ja toisaalta tiesin että hyvinhän se menee. Tavoitteena oli saada toinen 1. tulos.

Alokas luokan luoksepäästävyys ja paikkamakuu otettiin kolmena ryhmänä ensin. Sitten mentiin arvostelut numerojärjestyksessä. Ryhminä suorituksiin menossa tuntui, että nyt Neo ei ole aivan samanlainen kuin esim. möllitokossa viikko sitten Nyt Neo oli selvästi levottomampi ja hötkyili enemmän. Varmaan se vaistosi minun hermoiluni eikä ollut itse aivan varma tilanteesta, Neo kun lukee minua joka ikisessä tilanteessa ja tekee omat päätelmänsä minun mielentilani mukaan :)

Luoksepäästävyys: 9 (Nousi tuomari vastaan) 
Paikkamakuu: 10
Seuraaminen kytkettynä: 10
Seuraaminen taluttimetta: 9,5 (Viimeisessä täyskäännöksessä löysyyttä)
Liikkeestä maahanmeno: 10
Luoksetulo: 10
Liikkeestä seisominen: 9 (Ei pysähtynyt täysin käskyyn)
Estehyppy: 10
Kokonaisvaikutelma: 10

Tuloksena ALO1, 195p. + kunniapalkinto , sijoitus 2/13

Voi tuo pieni mustavalkoinen!! Liikkeistä puuttui se täysi terävyys mikä Neolla yleensä on, mutta.. On se vaan niin loistava! Oon niin ylpee Neosta, se työskentelee loistavasti aina, oli sää mikä tahansa ja laji mikä vaan. Huippukoira ja uskomaton persoona. Ollaan me kyllä Neon pienen elämän aikana treenattu niin valtavasti, että tämä on meille molemmille hieno palkkio siitä :) Neo on <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti