lauantai 5. toukokuuta 2012

Oskun Kuopion reissu

Tänään suunnattiin minun äidin ja Oskun kanssa Kuopioon Hilkan pentuja katsomaan. Meidän äitille kun on yksi nuista ihanista marsuista tulossa :) Ja olihan ne pennut ihania! Ja niin hyvän tuoksuisia. Löytyi sieltä äidin silmään oma suosikkipoikakin. Kyllähän siellä itsellekin meinasi pentukuume tulla kun tuommoisia marsuja pyörii ympärillä, mutta onneksi Osku on vielä niin kakara että sitä voi pitää pentuna :)

Osku löysi kasvattajan luota myös leikkikaveriksi iki-ihanan "pikkusiskon" Beatan. Beata on n.5kk ikäinen tyttö Khimairan B-pentueesta. Oskulla ja Beatalla on siis sama äiti; Suniva. Ja kyllä taas huomasi miten Osku on äitiinsä tullut! Samanlainen kähisijä, intoilija ja energinen Sunivahan sieltä Kuopiosta löytyi kuin aina ennenkin. Todella samanlaiset ilmeet on periyttänyt pennuilleen. Osku kalasti myös kehuja ulkomuotonsa ja luonteen osalta, ja oli ilo kuulla että ei se Osku vain "mamman" silmään hyvältä näytä :) Osku sai myös korvansa parempaan näyttelykuntoon, eikä näytä enää niin tukkajeesukselta vaikka karvaa siellä korvien luona kamalasti onkin.

Kotiin viemisiksi Osku sai ihanan possu-pehmovinkulelun, josta kyllä irtosi iloa kun kotiin päästiin :D Kotiväellä vaan meinasi mennä hermot kun poika niin mielissään lelua vingutti.. Lisäksi Kuopiossa sain vähän enemmän intoa kuskata Oskua näyttelyihin, eli ei se poika taida sukukalleuksiaan vielä vuoden lopussa menettää - katsotaanhan nyt rauhassa miten näyttelyura lähtee käyntiin ja käydään varmaan ensi vuoden puolella vielä kehässä pyörähtämässä.

Kisakalenteriin saadaan vähän päivitystä molemmille pojille. Oskulla on ensi viikolla Match Show ja 20.5. Oulun seudun näyttely. Neolla taas 12.5. Möllitokot ja 20.5. virallinen tokokoe Sotkamossa. Saas nähdä miten pojat pärjää, eniten jännittää muistaako Neo ottaa korvat mukaan vai unohtuuko ne kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti