maanantai 11. kesäkuuta 2012

Osku Kangasniemellä 10.6.

Eilen käytiin minun isän ja koirien kanssa pyörähtämässä n. 13 tunnin reissu Kangasniemellä. Mukana olivat siis Osku ja isäni nuorempi ajokoirauros Villipuron Jymy.

Näyttelypaikalla oli vähän epävakaisen oloinen sää, mutta onneksi säästyimme vesisateelta. Ihmisiä ja koiria oli tietysti kauheat määrät, eikä meinattu mahtua häkkialueelle Oskun kanssa, joten pystytimme oman leirimme ylhäiseen yksinäisyyteen juoksuradan reunalle. Osku käyttäytyi todella nätisti ja rauhallisesti.

Shelteillä tuomarina oli Reijo Tuovinen. Kehä oli n. tunnin myöhässä ja meidän odotusaika siis venyi tämän mukana lähes turhautumiseen asti. Onneksi meidän seurana hääräilivät Oskun kasvattajat Marja ja Maiju :) Lisäksi Maiju auttoi paljon Oskun turkin kanssa. Junioruroksia oli ilmoitettu 4, mutta yksi näistä oli poissa. Osku käyttäytyi kehässä hyvin, vähän huomasi ettei namit enää kiinnostaneet - odotusaika meillä oli ollut aivan liian pitkä ja Oskun olisi pitänyt päästä lepäämään välillä hälinästä pois. Kehässä esiintyminen meni hyvin, mitä nyt itse meinasin liikkua liian nopeasti ja Osku nosti laukalle.. Meidän arvostelu oli seuraavanlainen:

"Hyvä luustoinen. Kaunis ilmeinen. Hyvä selkälinja. Tilava rintakehä. Hyvin kulmautuneet raajat. Vasen kylki kokonaan musta. Hyvät liikkeet." EH 3.

Perusteluina sijoitukselle tuomari sanoi, juurikin tuon mustan kyljen häiritsevän ja jos siinä olisi merleväriä niin tulos olisi parempi. Todella tyytyväinen olen arvosteluun! Oskulla vain meinasi hermo jo pettää loppuajasta kun päivä oli niin pitkä. Kaiken kaikkiaan onnistunut päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti