keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Näyttelytreeniä ja yllätyksiä

Oskun kanssa ollaan menossa 10.6. Kangasniemelle näyttelyyn, tuomarina shelteillä Reijo Tuovinen. Tuohon ollaan sitten treenattu tällä viikolla ja meillä sopivasti alkoikin tiistaina ihan oikea näyttelykurssi. Treenikertoja saatiin siis ennen sunnuntaina 2 eli eilen ja tänään. Vielä meillä on ensi viikolla ja sen jälkeen yhteensä 4 treenikertaa, eli sopivasti ehditään harjoitella. Kauheastihan ei kyllä minun mielestä tuossa Oskun käytöksessä ole edes treenattavaa niin hienosti se menee :) Ainut miinus on "lyhyet" hermot - jos joudutaan yli tunti kehää juoksemaan, eikä maisema ala vaihtua meinaa Oskulla pettää hermo, mutta tuohan nyt on normaalia.. Ikinä ei siis nuin pitkää treeniä oteta ilman kunnon taukoja, mutta esim. Kempeleen näyttelyssä kun kaikki EH:n saaneet pyydettiin uudestaan kehään, alkoi Oskulla jo kiinnostus olla aivan muualla. Muutenhan poika on ollut nuissakin treeneissä aivan loistava - liikkuu hyvin eikä hypi, seisoo nätisti ja antaa pöydällä käsitellä ja myös mitata.

Tänään  posti toi meille myös ihanan trimmauspöydän! Olen tähän asti vältellyt tuon trimmauspöydän ostoa ajatellen etten sitä niin paljon tarvitse, mutta mieli muuttui ja olihan se oma pöytä pakko saada :D

Osku sai siis kuvan mukaisen pöydän, josta saa kätevän vetoalustan. Lisäksi Oskulle hommasin viime kuussa myös kevythäkin, jota on sitten mukavampi kuskata mukana kuin raskasta metallihäkkiä. Eli tämmöiset hienot tarvikkeet Osku nyt "omistaa" :)

Neokaan ei ole täysin unohtunut - poika on vain saanut viettää vähän vapaampaa elämää parin viime viikon aikana. Tokokokeita ollaan Neolle katseltu kesän ajalle, mutta mihinkään en ole vielä ilmoittanut - aika näyttää mihin sitten mennään hakemaan viimeistä 1-tulosta alokasluokasta. Tänään tehtiin kuitenkin pitkästä aikaa Neolle makkarajälki. Viimeksi Neo on jäljellä ollut alle 2-vuotiaana ja nyt sitten testattiin jokos keskittymistä löytyisi. Ja löytyihän se! Hienosti meni n. 5m pitkä jälki, tästä aletaan sitten kesän aikana jatkamaan :)

Lisäksi "laumaan" saapui pienehkö yllätys - tai ei nyt virallisesti meidän omaan laumaa mutta lähipiiriin kuitenkin.  Oskun kasvattajan uusimmasta pentueesta Khimairan Cream of the Crop "Eppu" saapui äitini arkea piristämään. Täytyy sanoa että poika on aivan mahtava - tosi samanlainen kuin Osku mutta haukkuu ja komentaa vain enemmän äänellä :D Vauhdikas kaveri ja rohkeutta on vaikka muille jakaa. Tästä pojasta tulee sitten toivottavasti myös näyttelykehien kiertäjä, ainakin olen niin suunnittelut. Äitini ei itse halua Eppua esittää, ja nyt kun itselläni innostusta on niin Epun ja Oskun kanssa kierretään jonkun verran näyttelykehiä. Eppu on tosi lupaava ainakin omaan silmään myös rakenteellisesti. Hieno luonne ja suloinen kuin mikä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti