sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Eppu tamminäyttelyssä 13.1.2013

Nyt on sitten näyttelyura korkattu Epulle kokonaisuudessaan ja myös koirille tälle vuodelle. Shelttien arvostelu alkoi klo 10.00 ja tuomarina toimi Carin Åkesson Ruotsista.

Junnu-uroksia kehään asteli 8, Eppu esiintyi kolmantena. Treenatessani ennen arvostelun alkua tuttu kasvattaja huomautti, että Eppu peitsaa! Sydän pomppasi kurkkuun, kun en ole itse tuota edes tajunnut.. Noh, ei muuta kuin neuvoja kysymään miten saan Epun ravaamaan ja onneksi tämä kasvattaja neuvoikin :) Ilman häntä oltaisiin aivan pokkana menty kehään ja Eppu olisi todennäköisesti peitsannut koko ajan. Suuri kiitos siis tälle kasvattajalle! :)

Noh, kehässä Eppu esiintyi hyvin, vaikka itse vähän jännitin. Tuomarin tarkastellessa pöydällä Eppu näytti nätisti hampaat, ja antoi tutkia. Kaikin puolin hyvä esiintyminen, pienistä peitsausongelmista huolimatta.. Laatuarvosanaksi ERI. ! Olin tuossa vaiheessa niin tyytyväinen Eppuun :)

Junnuista ERI:n koiria oli vain 4, joten kilpailukehässä ei ollut tunkua. Epulla alkoi loppua hermot namien odottelussa, ja istui vähän väliä. Tästä huolimatta tuomari sijoitti Epun meidän yllätykseksi kolmanneksi! Kyllä  sai pojasta olla ylpeä. Tavoitteet oli saada EH ja tämä tavoite kyllä täyttyi loistavasti. Arvostelukaan ei ollut yhtään huono.

Eppu siis Juk ERI3. Arvostelun kirjoittelen varmaankin huomenna myös tänne blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti