tiistai 8. tammikuuta 2013

Kenraaliharjoitukset

Tänään suunnattiin viimeistä kertaa ennen Tamminäyttelyä pallohallille Epun kanssa. Viime hetken hiomiset liikkeeseen oli tarkoitus tehdä, mutta eipä niissä paljon hiomista kyllä ollut oikeastaan.

Heti autosta päästyään Eppu hoksasi että nyt ollaan tutussa paikassa ja alkoi vetää kovalla kiireellä kohti hallia. Sisällä korvat löytyi heti ja namit kiinnosti koko ajan. Tietysti välillä toisten koirien läheisyys vaikutti keskittymiseen, mutta ei läheskään niin paljon kuin viime kerralla. Saatiin hyvin treenattua liikettä, vaikka aluksi Epulla olikin vauhtia ihan liikaa.. Päättäväisellä harjoittelulla Eppu kuitenkin huomasi ettei nameja saa, jos kiirehtii liikaa. Saatiin ihan uskomattoman hyvä treeni aikaiseksi! Oon niin ylpee tuosta pienestä blondista, miten se voi olla niin fiksu ja luottaa minuun vaikka ei ollakaan paljon yhdessä treenattu! On se vaan loistopakkaus :)

Sunnuntaina käväistiin myös Match Show:ssa Epun ja Oskun kanssa. Kummatkin käyttäytyi kauniisti, vaikka ulkona ainakin Oskulla oli kamalaa egostelua! Sisällä ja kehänauhojen sisäpuolella korvat kuitenkin myös Oskulle löytyi ja poika oli taas omassa pienessä maailmassaan - näyttelymaailmassa. Oskua on niin ihana katsoa nuissa näyttelyjutuissa, kun sen silmät loistaa ja näkee miten se nauttii koko hommasta :) Hyvästä käytöksestä meidät palkittiin punaisella nauhalla, mutta ei sijoituttu 4 parhaan joukkoon.

Eppu teki siis debyyttinsä mätsärissä. Ajattelin alkuun että voi olla melkoista menoa, mutta vielä mitä! Eppu oli loistava. Käyttäytyi nätisti, kuunteli yllättävän hyvin, liikeessä ei välittänyt juurikaan edessä ja takana olevista koirista. Pöydällä vähän väisteli tuomarin katsoessa hampaita ja päätä, mutta muuten kropan ja turkin tutkimisessa ei ollut ongelmia. Punainen nauha hienolle pojalle, mutta myöskään Eppu ei sijoittunut.

Hyvät viime hetken treenit siis alla - nyt vain odotellaan sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti