sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Pojat temppukoulussa

Tamminäyttelyn jälkeen ollaan eletty melkoista hiljaiseloa - mitään näyttelyitä, kokeita yms. ei ole oikeastaan tiedossa mihin vielä pitäisi enemmissä määrin treenailla. Keväälle on kuitenkin ohjelmassa useammat Match Show:t, Neolle tokokoe ja kesällä meillä alkaa myös näyttelykausi shelttipoikien kanssa. Kauhean monet näyttelyt tuskin on listalla, mutta ne tiedetään sitten tarkemmin lähempänä kesää. Myös Osku saattaa viimeinkin päästä tokokokeeseen, jos treeneissä tarpeeksi intoa löytyy.

Koska itse en ole jaksanut tokoa juurikaan treenailla, ovat pojat päässeet lenkkeilemään enemmissä määrin ja tekemään erilaisia temppuja ja opettelemaan tietenkin uusia. Jonkinlaista aktivointia siis kuitenkin molemmille on tarjolla - muuten hyppisivät seinille. Itse olen vielä ollut viime päivät sairaana, joten nämä pienet treenijutut on olleet myös minulle parempi vaihtoehto, kun lenkille ei ole oikein päästy.

Neo on saanut muutama vuosi sitten lahjaksi itselleen Nina Ottossonin älypelin.Tämä älypeli on ollut tosi mukava, paitsi että Neon ongelmanratkaisut on lähinnä hillitöntä raapimista - jos namit ei löydy heti niin Neo alkaa käyttämään voimaa.. Joudun siis pitämään tuota lautaa koko ajan käsillä paikallaan, muuten se on tod.näköisesti seinässä tai jossain muualla. Pitäisi ihan video kuvata tästä bordercollien ongelmienratkonnasta..

Osku sai tänään testailla toista kertaa elämässään tätä peliä. Ja voi miten suuri ero Oskun ongelmanratkaisulla on Neon tapaan! Osku haistelee tosi paljon, käyttää nenää ja pientä päätään miettimiseen aivan mahdottomasti. Osku myös hoksaa nopeasti miten palat siirretään, jotta namit löytyvät. Kun osaa siirtää yhden, myös hoksaa käyttää samaa taktiikkaa seuraavan palan kohdalla. On se niin fiksu :) Lisäksi ollaan opeteltu muutama temppu mm. ryömiminen. Neo hoksasi välittömästi jutun juonen!

Jos meillä ei treenata, liikuta ja touhuta, niin poijat kyllä keksii tekemistä itse. Ne alkaa painia, kiusata toisiaan tai parhaassa (pahimmassa) tapauksessa kiusaavat minua tai tuovat koko lelukorin sisällön minun eteen.


Minun poijjat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti