perjantai 12. huhtikuuta 2013

Shelttiformuloiden Vuokatti GP 11.4. - 14.4.

Kyllä, shelttipoikien omien formuloiden aika-ajot ovat taas täällä! Olemme siis Oskun ja Neon kanssa vanhempieni luona viikonlopun Epun seurana, kun äitini on reissussa. Tulimme tänne eilen illalla, eikä vauhtia ole poikien kohtaamisesta puuttunut. Allekirjoittanut on nukkunut viime yönä vain muutaman tunnin, ja syylliseksi nimeän blondipojan - Epun siis. Aamulla heti neljän aikoihin alkoi meidän huoneen oven takana melkoinen itku ja kun äiti lähti ja toi Epun minun huoneeseen, jatkoi poika reippaasti ynisemistä seitsemään jolloin oli minun aika luovuttaa. Siitä asti pojat ovat vetäneet hillitöntä rallia, johon vihdoin nyt saatiin kunnon tauko! Noh, ainakin saavat koirat levätä ensi viikolla kunnolla..

Muuten kolmen koiran kanssa elämä sujuu suhteellisen helposti. Suurimman helpotuksen tuo se, että ulkoilu tapahtuu takapihalla. Ajattelin, että lähden poikien kanssa käymään kunnon hihnalenkin, mutta muutin mieleni sään takia. Omat pojat ovat olleet jo niin likaiset koko viikon, etten millään kehtaisi kolmea koiraa alkaa pukemaan ja pesemään, vielä kun vettäkin sataa..Laiskaa, tiedän! Lisäksi mieltäni askarruttaa kolmen koiran hallitseminen vastaantulijoiden kanssa.. Joten päädyin meitä kaikkia paremmin palvelevaan ratkaisuun - ulkoilemme aidatulla takapihalla aina kun pojat vain haluavat! Koirat pysyvät lumen ansioista siistinä ja meidän pojat saavat myös paljon kaipaamaansa irti juoksentelua.

Koko paimenkoiralauma tulee keskenään toimeen loistavasti. Ainoat miinukset ovat liian kovaksi yltyvät leikit ja jatkuva huomion kerjääminen sekä jaloissa pyöriminen. Muuten pojat ovat aivan loistavaa seuraa ja onnekseni kaikki tottelevat loistavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti