keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Shelttipojat Match Show:ssa 15.5.2013

Tänään käväistiin match show:ssa molempien shelttien kanssa. (Käytiin me kyllä torstainakin Epun kanssa..) Tavoitteena hakea Epulle kokemusta varsinkin pöydällä olosta ja käsittelystä. Osku oli vain humputtelemassa mukana, kun poika kerran niin tykkää.

Ensin Oskun kanssa kehään - ja minkäs teet kun poika toimii vaan niin hyvin! Keskittymiskyky on loistava, ainut vain että liikkeessä meinaa hepuli voittaa. Oikeastaan ei mitään moittimista Oskun esiintymisessä, mitä nyt se häntä ei ole kovin ihanteellisessa asennossa, mutta olkoot. Oskulle punainen nauha kuitenkin.

Epun kanssa kehässä ei mitään muuta ongelmaa, kuin pöydällä olo tutkittavana. Eppu ei tykkää yhtään tutkimisesta - kotona ei tietenkään tässä mitään ongelmaa. Tänään kehitystä sen suhteen, ettei ihan niin pahasti minuun nojannut ja jopa rentoutui hetkittäin pöydällä. Tottumuskysymys siis! Epulle sininen nauha, mutta ei jatkokehässä sijoitusta. Hienosti se prinssipoika esiintyy muuten, liike ollaan myös saatu hyvälle mallille. Tutkiminen on nyt työn alla, näyttelytreenit alkaa kesäkuussa..

Osku punaisten kehässä esiintyi taas loistavasti, liikkeessä vain se hepulointi meinaa tulla. Meitä ei kuitenkaan pois kätelty, vaan jäimme kehään neljän parhaan joukkoon. Tänään Osku hienosti siis pienten punaisten neljäs! :)

Loistava rupsuke tuo Osku kyllä, tykkää niin paljon näyttelyhommasta ettei paremmasta väliä. Eppukin aivan loistava ja tykkää tehdä minun kanssa tuota kehän kiertämistä. Tosiaan Epun kanssa aloitamme näyttelytreenit kesäkuussa, jossa toivottavasti pääsemme mahdollisimman paljon harjoittelemaan pöydällä oloa ja tutkimista. Kyllä siitä blondista vielä hyvä tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti