torstai 23. toukokuuta 2013

Operaatio Kesä-Neo

Kajaanissa on ollut nyt viikon ajan todella kesäinen sää. Aurinko paistaa ja lämpötila on joka päivä n. 20 astetta, parhaimpina ylikin. Koirat nauttii kyllä kesäsäästä, mutta Neon olotila ei ole siitä parhaasta päästä. Lenkeillä tulee kauhean kuuma, ilta menee läähättäessä, lisäksi heräilen yöllä siihen kun Neolla on niin kuuma. Mikään sairaus ei ole kyseessä, vaan ihan puhtaasti huono lämmön poistuminen kehosta. Tästä ollaan "kärsitty" siitä asti kun Neo leikattiin - kesäisin pojasta tuleekin sporttimalli ;)

Kerrankin räpsäisin kuvat tästä operaatiosta ennen ja jälkeen.

(Klikkaa kuva isommaksi!)

Huomattava ero! Ainakin omaan silmään on. Neolta lähti karvaa muovipusillinen täyteen survottuna.. Ensin aloitam harjaamalla koko turkin täysin selväksi ja poista irtonaisen pohjavillan parhaani mukaan. Tämä jo ohentaa turkkia merkittävästi, mutta housukarvat ja kaulus ovat silti melko muhkeat, joten niihin pureudutaan sitten tehokkaammin. Housukarvoihin leikkaan ilmaraitoja ihon myötäisesti, sekä lyhennän housukarvoja merkittävästi. (Ennen housukarvat paikoin yli 20cm, nyt 5-10cm) Mahanalus on tällä hetkellä 1-2cm karvalla, kaulusta ohensin vain hieman.

Olemuksesta tuli paljon pirtsakkaampi, ja kyllä kai se ulkomuoto vähän nuorenikin.

Osku sai pitää turkkinsa kokonaan jo ihan näyttelyiden puolesta, sekä sen takia ettei Osku kärsi kuumuudesta samalla tavalla kuin Neo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti