keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Juoksutreeniä

Eilen piipahdin eläinkaupassa, eikä aikomuksena ollut ostaa mitään. Mitään uutta ei oikeastaan tarvittu, mutta kovana tuhlarina uuden saaminen ja shoppailu olisi tietysti aina kivaa! ;) Kaikkea vähän hipistelin, mutta käsiin sattui myös oikeasti jotain hyödyllistä - ja jota ollaan ennenkin käyty hypistelemässä. Nimittäin Hurtta Motivation juoksuvyö. Olen aikaisemmin miettinyt monta kertaa juoksuvyön ostamista, vaikka juoksemassa ei kauhean useasti ole edes käyty. Enemmän me juostaan normilenkkien yhteydessä joitakin pätkiä. Vyötä aikani käsissäni pyörittelin ja pohdin sen hyviä puolia.. Taskuja on 3 kappaletta (2 vetoketjulla), joihin saa näppärästi mukaan avaimet, kakkapussit, namit yms. Vyö siis sopii mainiosti jo normaaliin lenkkeilyyn.

Illalla suunnattiin Neon kanssa juoksemaan metsään ja sain todeta vyön olevan loistava ostos! Juokseminen oli todella paljon helpompaa kun hihnan sai vyöhön kiinni. Lisäksi vyö tuki hyvin alaselkääni, joka on jatkuvasti piinallisen kipeä. Ainut miinus juoksureissussa oli akan huono kunto! Välillä oli pakko kävellä, mutta pääasia on, että kovaa mentiin ja kuuma tuli! Neo kyllä nautti hommasta kauheasti, ei poika paljon taaksensa vilkuillut vaan painoi päättäväisesti eteenpäin.

Tänään käytiin uudestaan juoksemassa ja tällä kertaa myös Osku pääsi mukaan.Ajattelin, että joudutaan kävelemään enemmän kun Osku on mukana, koska koirat olivat riekkuneet päivät, enkä ole uskaltanut juosta paljoa Oskun kanssa huonojen lonkkien takia. Pieni sininen poika kuitenkin osoitti epäilykseni turhiksi, ja juoksi kiltisti koko matkan! Loistava pakkaus, ei voi muuta sanoa. Muutaman kerran ollaan juoksemassa Oskun kanssa siis käyty ennen tätä, ja poika kyllä muisti ettei hihnaa purra, tai mammaa kohti hypitä. Neo alkoi paluu matkalla juosta liian minun vieressä ja sitä sai hoputtaa menemään eteenpäin. Kahden koiran kanssa oli edelleen vyön avulla helppo juosta. Molemmat koirat olivat helposti hallittavissa, vaikka juoksivatkin välillä edessä, tai omilla sivuillaan. Lisäksi käsimerkkien käyttö oli tietenkin kätevämpää kuin ilman vyötä. Katsotaan, jaksetaanko jatkaa juoksemista, mutta ainakin lenkeillä tämä vyö tulee kulkemaan mukana joka päivä jatkossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti