lauantai 15. helmikuuta 2014

Nouda!

Jostain kummasta akka löysi taas kunnollisen treenimotivaation ja tavoitteet! Mikä lie aiheuttanut tällaisen päähänpiston, mutta otetaan nyt kaikki irti..

Tänään otettiin taas aamusta noutotreeniä sisällä, pääasiassa Neon kanssa metallinoutoa. Vähän Neon noutamista kuvina, olkaa hyvät: (Kuvien laatu on "loistava")


V-a-r-o-v-a-s-t-i. 


Ja kyllä se Neo sen minulle asti tuo! Mutta herkästi ja rauhallisesti vielä.


Reipas poika <3


"Tää on helppo, tuttu juttu! "


Myös Oskun kanssa on totuteltu noutamiseen, siihen metalliseen. Sitä ei poika vielä kanna, mutta lusikalla nouto onnistuu - jos Osku siis malttaa tuoda kohteen akalle asti. Seuraavassa Oskun hullun hauskaa noutamista:
Oskun mielestä kapulan rouskutus on parasta! Suu käy koko ajan... Mutta keskitytään nyt tuon kapulan kantamisen vahvistamiseen, ennen kuin hiotaan kanto täysin hallituksi. (Jos ikinä päästään sinne asti..)
Oskun kantamaa noutokapulaa löytyy meiltä parissa eri koossa, isäni ne meille pyynnöstäni valmisti. Vaikka eivät ole oikeaoppiset noutokapulat, niin treenatessa toimivat loistavasti. :)

Myös meidän blogin kisakalenteri sai päivitystä tälle vuodelle. Mitkään kalenterin tapahtumista eivät ole 100% varmoja meidän kohdalla vielä. Tavoitteena Oskun ja Epun kanssa muutamat näyttelyt (aina riippuen tuomarista) ja Neon kanssa tokoillaan. Jos kaikki menee hyvin, niin EHKÄ Osku pääsee myös toukokuussa tokoilemaan. Aika näyttää, miten valmis tuo meidän sininen iki-kakara on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti