torstai 20. helmikuuta 2014

Tokoilua pallohallilla

Tiistaina suunnattiin Neon kanssa pallohallille Kainuun kennelpiirin yleiselle vuorolle hakemaan keskittymistä tokoon. Ja eihän sitä oikeastaan tarvinnut kauaa hakea - kahdenkeskinen laatuaika toimii Neon mielestä aina ja toko on maailman paras laji!

Otettiin pääasiassa alokasluokan liikkeiden kertausta = seuraamista, paikkamakuu, liikkeestä seisominen & maahan meno, luoksetulo. Lisäksi treenattiin kaukoja, jotka meni tauon jälkeen loistavasti! Edelleen takapalkalla, koska muuten Neo hiipii koko ajan lähemmäs minua. Nyt ei kuitenkaan yhtään liikaa etenemistä. Lisäksi totuteltiin ajatukseen metallinoudon tuomisesta, mutta tämähän ei tietenkään onnistunut. Neo käy koskemassa metallia ja tulee huutaen pois. Onnistumisen tunteen vuoksi heiteltiin myös perusnoutokapulaa, joka toimii tosi hienosti.

On se vaan loistava ukko, kun sille päälle sattuu! Ja nyt Neo on selvästi skarpannut tämän vuoden aikana. Loistava mustavalkoinen, ehkä me saadaan meidän koulutustunnus toukokuussa ja päästään harkitsemaan avointa luokkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti