maanantai 21. heinäkuuta 2014

TK1 Wildmagpie's Matrix

Saanen esitellä: 
TK1 Wildmagpie's MatrixNyt on tavoite saavutettu ja voi että akka on ylpeä omasta pienestä mustavalkoisesta! Toukokuun tokokokeen jälkeen hetsattiin koiraa ja enemmän akkaa, joka on liian epävarma jännittäjä. 

Eilen 20.7.14 siis pistäydyttiin tokoilemassa Kajaanissa High Five Agility Team:n kokeessa. Alokasluokassa 11 koirakkoa, ja onneksemme Neon kanssa olimme ensimmäisenä suoritusvuorossa. Tämä olikin jo toiveissa, koska ajattelin että Neolla riittää vielä kiinnostusta ja virtaa, jos ensimmäisinä kehään astelemme. 

Toukokuun rähinöistä ei ollut tietoakaan, ja suurin syy tähän oli akan rauhallisuus, jolloin Neo ei saanut syytä epäillä meidän tekemistä. Suurin syy aikaisempiin ongelmiin on ollut akan oma jännitys ja epävarmuus, joten nyt kokeeseen lähdettiin täysin erilaisella asenteella. Ja miten hienosti meillä menikin! 

Luoksepäästävyys: 10 
Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen kytkettynä: 8,5 (Hyppäsi juoksemisessa ja yksi vino perusasento. Muutenkin vähän löysyyttä taisi olla)
Liikkeestä maahanmeno: 10
Luoksetulo: 9 (Todella hidas sivulle istuminen....)
Liikkeestä seisominen: 10
Estehyppy: 10
Kokonaisvaikutus: 10Meidän tokoilu näytti kokeessa tältä. Akka hymyili koiralle ja Neo oli mielissään! Koko kokeen ajan olin niin ylpeä Neosta, varsinkin toukokuun epäonnistumisen jälkeen.


Yhteinen tekeminen on parasta - myös Neon mielestä. Rakkaus pientä mustavalkoista kohtaan kasvaa vain joka päivä lisää, jos se vain on edes mahdollista.Päivän saldona meille:

190/200p. Kunniapalkinto, TK1
 sijoitus 1/11

Reipas pieni mustavalkoinen, joka on opettanut minua enemmän kuin kukaan muu ikinä pystyisi. <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti