torstai 13. joulukuuta 2012

Paljon onnea Neo 5 vuotta!

"Paaaaljon onneaa vaan..."

Tottahan se on - Neo, äitin pieni pullapoika, on jo 5-vuotias! Hurjan nopeasti aika jo mennyt.
Koskaan ei uskoisi että tuo hölmö mustavalkoinen, on jo niinkin iso mies. Olen maailman onnekkain kun sain Neon luokseni - yhdessä ollaan koettu ilot ja surut. Neo on opettanut minulle hurjasti ja yhdessä ollaan aloitettu myös tavoitteellinen treenaus ja kisaaminen.

Neo on loistava persoona! Lempeä, hölmö, villi, tottelevainen, rakastava, mutta samalla myös korvaton, aivoton ja kamala egoilija. Silti se vaan on se minun oma pieni mustavalkoinen karvapallo, joka valtasi koko elämäni heti ensikohtaamisesta lähtien <3 Uskomaton koira ja todellinen ystävä.Jotta emme täysin unohtaisi laumamme toista karvalasta, Oskua, mainittakoon että Osku sai vihdoin omat talvivarusteensa:   Back on Track -loimi sekä tossut.Ensin kokeiltiin toisenlaisia tossuja, mutta ne eivät olet yhtään hyvät. Päädyttiin sitten kokeilemaan näitä Rukan softshell-tossuja, ja ainakin yhden lenkin perusteella nämä ovat hyvät! Pysyivät ihan hyvin jalassa (heti kun akka tajusi laittaa tossut tarpeeksi tiukalle) eivät luistaneet yhtään rapussa, portaissa eivätkä lumellakaan, ja mikä parasta - Osku tykkäsi kovasti! :) Hepulivaihde oli koko lenkin ajan päällä ja eivätkä tossut vauhtia haitanneet. Kun yksi tossuista tippui, alkoi Osku ontua tossutonta tassua ja oli iloinen kun sai tossun takaisin jalkaansa. Näillä sitten pärjätään talven yli :)

Loimea ei olla vielä paljoa kokeiltu, koska ulkona ei ole ollut nyt kauhean kylmä. Ensi viikolla aloitetaan sitten loimen testaus. Toivottavasti tulisi pian kovempia pakkasia, niin nähtäisiin miten loimen käyttö vaikuttaa lonkkien kipuiluun kylmällä säällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti