keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Shelttipojat illanvietossa

.. Eli toisin sanoen siis tiistain pallohallivuorolla. Junnu-Eppu on menossa ensiesiintymiseen kehään tamminäyttelyyn, ja nyt on viime hetket treenata sitä varten. Eilen oli toinen kerta hallilla Epun kanssa. Näyttelyhihna ei pysynyt pojan päällä muutamaa sekuntia kauempaa, niin jouduttiin treenailemaan valjaissa - mutta mikäs siinä.. Ensimmäinen treenipätkä oli aivan kamala! Eppu ei kuunnellut yhtään, ei liikkunut, ei kiinnostunut nameista.. Minulla meinasi jo itku tulla, että miksi me ilmoitettiin koko lapsi näyttelyyn :( 20 minuutin yrittämisen jälkeen vein Epun tauolle ja treenasin vähän Oskun kanssa.

Epun toisella treenipätkällä muutos oli kuin yöllä ja päivällä! Korvat löytyivät, näyttelyhihna pysyi kaulassa, ja nakitkin alkoi kiinnostaan. Seisoa Eppu osaa tosi nätisti, mutta liike on vielä vähän epävarmaa. Illan aikana saatiin kuitenkin uskomattoman hyvä liike aikaiseksi! Ei tässä niin epätoivon partaalla vielä ollakaan :)

Tamminäyttelyyn treenaillaan vielä joululomalla. Liikkeitä ja myös häiriötreeniä pitä tehdä, mutta eiköhn me ihan hyvin niistä tamminäyttelyistä kuitenkin selvitä.

Oskun kanssa treenailtiin lähinnä tokoa. Seuraamista, käännöksiä, luoksetuloa ja kaukokäskyjä. Kaukokäskyt on ihan kamalat, kun on noin paljon häiriötä - Oskua jännittää, hermostuttaa, pelottaa jne. Nätisti se kyllä osaa välimatkan jättää esim. luoksetulossa, mutta kun on nuin paljon häiriötä niin Osku-pieni haluaa heti takaisin äitin luokse kun saa ihan minkä tahansa käskyn.. Noh, pääasia että Oskulla on sentään kivaa. Sen silmät loisti kuin naantalin aurinko kun tajusi että pääsee treenaamaa :)

 Pakkasta on tällä hetkellä -20 astetta, mutta Oskua ei onneksi palele ihan niin paljon. Takki ja tossut lämmittää :)

1 kommentti:

  1. Minäkin menin ilmoittamaan Loitsu-kakaran Lahteen näyttelyy. Eipä olla juuri treenattu ja nekin parit mätsärikerrat ei niin mairittelevasti ole menneet. Joululomalla vielä yksi mätsäri edessä. Muttakin Muffy pääsee yli 10 veenä ilmaiseksi ja saatiin vielä matkaseuraakin niin mennään nyt Loitsun kanssa kokeilemaan. Pentuluokkaan joudutaan vielä.

    Jospa se Eppu vielä yllättää teidät siell näyttelyssä ;)

    VastaaPoista