maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kemin ryhmänäyttely 8.6.2013

Oskun kanssa suunnattiin lauantaina 8. kesäkuuta Kemiin näyttelyyn. Tuomarina shelteillä oli Miroslaw Redlicki Puolasta. Avoimessa uroksia taisi olla n. 10 kpl (en ole ihan varma, en ostanut luetteloa..) Osku esiintyi hyvin rauhallisesti, mitä nyt se häntä aina nousee. Muuten Osku oli oikein mallikas käytökseltään koko päivän ajan, ei itsellä ole mitään moitittavaa.

Yksilöarvioinnissa Oskun ollessa pöydällä tuomari tuli heti mittaamaan Oskun. Säikähdin ihan, että eikai Osku nyt nuin isolta näytä! Vaikka onhan Osku melkoisen massiivinen. Yksilöliikkeet tuomari halusi myös nähdä toiseen kertaan. Hyvä arvostelu kuitenkin saatiin - ihan tyytyväinen tähän olen.

"Strong, welldeveloped, masculine, good profile. Deep heavy muzzle. Good body & drive. High tail carriage. Very good neck & front. Good coat." AVO EH.

Avoimen koirista ERI:n sai vain kolme, joten Osku pääsi vielä pyörähtämään kehässä toistamiseen. Emme ehtineet koko kierrosta juosta loppuun kun tuomari jo viittoili minulle ja Oskulle. Puolalaistuomari siis sijoitti Oskun näinkin isosta ryhmästä neljänneksi! Voi sitä mun ilmettä, tuomarikin huomasi että olin todella iloinen Oskun sijoituksesta. Kyllä se on hieno tunne, kun oma koira menestyy - edes kerran! Loistava Osku <3

Ensi lauantaina vuorossa on Sotkamon ryhmänäyttely. Tuomarina shelteillä Markku Kipinä, shelttejä 22 kpl, uroksia 9. Molemmat sheltit, Osku ja Eppu, kehässä siis pääsevät tuolloin pyörähtämään. Epun kanssa ollaankin käyty näyttelytreeneissä nyt pari kertaa viikossa, jospa tulokset näkyvät sitten jo lauantaina kehässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti