torstai 5. syyskuuta 2013

Kuvia kesältäIsompia ei karvalasten kanssa olla ehditty viime aikoina tekemään treenauksen saralla. Akka on ollut niin kiinni muissa hommissa, että pojat on jääneet paitsioon lähes väistämättä - välttämättömät hommat tietysti hoidettu! Lenkeillä ollaan sitten yritetty tehdä kontaktin treeniä ja se sujuu oikein loistavasti! Neo yrittää kovasti ja kuunteleekin kyllä paremmin kuin ennen, kun on toisia koiria näköpiirissä.

Koska isompaa ei olla tehty, "ilostutan" blogin lukijoita muutamalla kuvalla, joita onkin tarkoitus julkaista lisää lähiaikoina. Kesän aikana kuvia ei tullut niin paljoa laitettua kuin oli tarkoitus, mutta eikös sitä sanota, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan?

Ensin kolme kuvaa Epusta, jotka ovat isäni ottamia.Eppu kesäkuussa 2013.
Kuva. Matti Seppänen


Eppu ja minä Sotkamon näyttelyssä.
Kuva. Matti Seppänen
Eppu keväällä 2013.
Kuva. Matti Seppänen


Seuraavissa sitten minun pikaotoksiani koirien touhuista kesällä. Kuvissa esiintyy myös blogissa ennen mainitsematon uusi tuttavuus - suomenajokoirauros Puskajussin Jehu. Jehu on isäni uusi suomenajokoiranpentu. Jehu on myös isäni n. 2,5 -vuotiaan ajokoirauroksen Villipuron Jymyn pentu. Isä ja poika touhuavat siis parivaljakkona isäni valvonnassa. Nyt Jehu on kuviin verrattuna kasvanut hurjasti! Lisää kuvia tästäkin riiviöstä on luvassa tulevaisuudessa :)


Eppu hieman yli vuoden iässä. Taustalla pallovahti Neo. Osku ja Jehu. 
Osku ei arvostanut Jehun tutustumisyrityksiä ja murisi jatkuvasti Jehulle - huonolla tuloksella. Pojat tulevat kuitenkin ihan hyvin toimeen kun Osku sai ensin hieman tottua tilanteeseen.Osku ärisee Jehulle.Puskajussin Jehu n. 3kk.Jehu n. 3kk. Ihana lapsi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti